четверг, 21 января 2016 г.

Гурток «Дизайн-студія Арт-деко» працює з вересня 2014 року.  До його  основних завдань, відноситься  естетичне виховання молоді, формування смаку та особистості, розвиток вмінь та навичок гуртківців в художньому та декоративно-ужитковому напрямі.   На заняттях гуртка учні опановують мистецтво прекрасного, розвивають свої здібності, пізнають нові види творчості, зароджують у собі маленьких дизайнерів. 
  Учні завітавши до гуртка, можуть ознайомитись як  з народними (лялька-мотанка, створення оберігів і т.д.), так і сучасними(кавові дерева, квіткові композиції, квілінг, декупаж і т.д.) видами мистецтва. Аплікації, панно, вітражі та картини, стильні інтер’єрні композиції та прикраси – все це впровадження мистецтва в наше сучасне життя.

Гурток працює в молодшій та старшій школі, керівник гуртка Бодашко Олександра Юріївна. Неодноразово вихованцями гуртка створювались виставки-ярмарки до свят, гуртківці мають змогу приймати участь в обласних та міських конкурсах, демонструвати свої творчі здібності та невпинно вдосконалювати їх. Найпрацьовитіші учні можуть претендувати на створення виставки власних робіт на базі школи. 
На протязі 2014-15 навчального року в молодшій школі проводилась та постійно оновлювалась виставка молодших вихованців.
Виставка до дня міста 2014 року на базі школи.


Комментариев нет:

Отправить комментарий